Aflevering 106: 15 oktober 1986

106

563 april 1985/228 februari 1986

Gasten:
Reinjan Mulder van de Stichting Monumentaal Concertgebouw (telefoon), Sebastiaan Gottlieb van het Parool (telefoon), schrijver G.L. van Lennep (telefoon) en kunstenaar Kamagurka (studio)

Met ondermeer en onder andere:
Ronflonflon-team- She was my baby en P.J. Proby- Secret love.
5.20 Nieuwe Platen: James Brown- Gravity.
9.30 De Concertgebouw Kwestie. Gesprek met Reinjan Mulder, die geen bakzeil haalt in de kwestie van de glasbak (glazen aanbouw). Cream- Strange brew.
16.35 Gesprek over het Concertgebouw met Sebastiaan Gottlieb. Plafond geeft de tip om Reinjan Mulder te interviewen.
19.05 Muziek van Kreta: kleftisch lied (mandinades), gezongen door Chaklice (?). Plafond geeft een gedetailleerde toelichting op deze muziekstijl. Bert en Ernie- Waarom, waarom, waarom. “Nu behandelen Bert en Ernie even wat levensvragen.”
25.30 entree Broekema. Hij bespreekt een raadseltje van Sonja Barend betreffende 30 gulden, drie gasten en een vuige ober. Dan Emile in de studio. Hij komt ook niet uit het raadseltje. Kloteplaat: Frankie goes to Hollywood- Rage hard.
31.25 Jacqueline van Benthem en Jan Vos praten eerst door elkaar heen en dan unisono. Jacqueline zingt Een echte ster. Jaap Knasterhuis legt uit: in het liedje zijn filmtitels verwerkt en de prijsvraag is: hoeveel?
40.15 Kuttje heeft een sabbatical month gekregen van Broekema, dus geen gedicht. Zij en Vos moeten naar Hoevelaken. The Dave Clark Five- Do you love me.
43.05 Van het Boekenfront. Jonkheer G.L. van Lennip, nazaat van David Jacob van Lennip. Hij lost het raadseltje op, maar Plafond vergeet over zijn boekje ‘Claire & Odile’ te praten.  Nellie Lutcher- Do you or don’t you love me.
49.05 Kamagurka met zijn dochter Sara in de studio, over zijn tv-programma Kamagurka en Herr Seele. Ook over zijn stripboek ‘Cowboy Henk en de Paardenschenkers’ en verveling. Dochter Sara gaat pipi doen met Emile. Een nummer van Chuck Berry en Colofon.

Beluister Ronflonflon van 15 oktober 1986:

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.