Aflevering 104: 1 oktober 1986

104

549 april 1985/214 februari 1986

Gasten:
Toneelstichting Dram (studio), programmamakers Daan en Willem Ekkel (studio) en musicus Misha Mengelberg (telefoon)

Met ondermeer en onder andere:
Plafond- Kenide Koda en The Beatles- Honey Pie
6.30 Nieuwe Platen. John Fogerty- Eye of the zombie.
9.05 Bredduvang. P: “Jaap heeft een T-shirtje aan, dat is ook het enige wat ie aanheeft…het is een beetje doorgezweet T-shirtje.” God bestaat niet volgens Knasterhuis, want “ogen om kleuren te zien, maar oren niet…mens nodig voor technisch en computer en danwel kleuren vernuft…dus geen god en dus god niet bestaan.” Filmtip: ‘The Color Purple’. Platenkeus: Quincy Jones- Celie shaves mr. Scarification ceremony.
15.55 Knasterhuis zingt Mijn Eigen Gevoel. Kloteplaat: Tina Turner- Typical Male.
23.05 Theaterpraat. Toneelstichting Dram over hun stuk ‘Gefeliciteerd Knelpunt’. In de studio wat mensen die de speellijst voorlezen. Ook zingen zij een lied In ‘t groene dal, in ‘t stille dal.
29.25 Little Richard- Poor boy Paul.
31.30 Wij geven het woord aan Daan en Willem Ekkel, over het Okee-effect en hun nieuwe programma. Muziek van Christ in Concrete uit Drachten. Dan Anneke Grönloh- Doctor Jazz.
38.00 Gesprek met Misha Mengelberg over de Oktober Jazz-maand, een uitvinding van Hans Dulfer. Misha zegt helemaal niet in de Yes-maand te spelen.  Instant Composers Pool- Amagabowl Part 1.
44.50 Waarom draaien ze dat nou nooit meer/ De Post. Muziek van André Popp. Dan D. Shostakovich- Tahiti Trot (Tea for two).
51.00 De Grote Hoop. Tip van Jan Vos: Maak je handen zwart als je ergens te laat komt om de smoes van de lekke band ten goede te komen. Herman Brood- Weep. Falckenbosch leest het Colofon.

Beluister Ronflonflon van 1 oktober 1986:

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.