Aflevering 90: 25 juni 1986

451 april 1985/116 februari 1986

Gasten:
Reinjan Mulder van de Vereniging Monumentaal Concertgebouw (telefoon), acteur/regisseur Kenneth Herdigein en zangeres Dolly Vonk (telefoon)

Met ondermeer en onder andere:
Sjef van Oekel- ‘Vette Jus’. 5.00 Nieuwe Platen: MC Miker G & DJ Sven- ‘Holiday Rap’, op 7.25 gecrossed met Billy Ward- ‘Deep Purple’, maar dat moest zijn April Stevens en Nino Tempo. Na The Shadows wordt het juiste nummer opgezet.
12.05 De Krant van Gisteren. Het Concertgebouw mag niet beginnen met het bouwen van de nieuwe vleugel. Gesprek met Reinjan Mulder. Hij is er tegen omdat volgens hem de zijbeuk alleen bestemd is voor feesten en partijen. P: “Waar is m’n Concertgebouw-file?!” Ook nog even over acteur Maarten Spanjer die Mulder wegens een slechte recensie in elkaar wil slaan.
21.00 Holland Festival. Gerry Mulligan & Paul Dashmond Quartet.
22.00 Nieuwe rubriek en jingle: Long Play Indruk. Jacques Plafond wipt over een nieuwe langspeelplaat. In dit geval de lp ‘Brutal’ van Black Uhuru.
27.10 Vos en van Benthem. “Jacques, wat zie je er toch weer lekker uit, om in te bijten!”. Vos heeft Jacqueline en haar met pech gestrande Wartburg auto hierheen gesleept, hoewel zij hem niet wilde helpen in het bedje der natuur van de heel geschikte berm vol weelderige plantengroei. The Beatles- ‘Why don’t we do it in the road’. Vos legt uit waarom Kuttje er niet is; die is gevlucht in de ziekte, omdat ze het heeft uitgemaakt met Remco aangezien hij haar niet heeft uitgenodigd voor een Poeetrie-Internationaal-gedoe. De ‘Rimbim Upseda’- van Benthem. Dan zingt Jacqueline ‘Dromen en Daden’.
38.15 Kloteplaat: De afgezaagde David Bowie- ‘Underground’.
40.50 Piscine. Falckenbosch: “Film, het woord zegt het al. Dit ziet men in de bioscoop… daarom een advies van een ervaren en betrouwbaar politieman. Gaat allen in eigen land met vakantie…in alle provinciesteden worden roemrijke en films vertoond, het aanzien waard”.
43.45 ‘Lekker Likken’- Etna Vesuvia en Jaap Knasterhuis. Vervolg Piscine. “Hoofdinspectrice van der Wel, die kwal, met haar oliedomme nieuwe korte zomerkapsel in de vorm van een politie-damespetje”.
48.00 Waarom draaien ze dat nou nooit meer: The Beatles- ‘Sexy Sadie’.
51.00 Theaterpraat. Gesprek met Kenneth Herdigein en Dolly Vonk over het toneelstuk ‘Kleine Anonce’.
52.05 De platenkeuze van Knasterhuis: Patty Pravo- ‘Pazza Idea’. Colofon.

Beluister Ronflonflon van 25 juni 1986:

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.