Aflevering 101: 10 september 1986

101

528 april/193 febuari 1986

Gasten:
radiomaakster Annette van Trigt (telefoon), zangeres Fay Lovski (telefoon), Margreet Dolman (Paul Haenen in studio)

Met ondermeer en onder andere:
Kuttje: “Vandaag geen Ronflonflon, maar Zijdelings”. Etna Vesuvia- Warme hete Vuurbal.
4.42 Kuttje, Anneke, Jacqueline, Vos en Plafond in gesprek. Little Eva- Keep your hands off my baby en The Bangles- If she knew what she wants.
14.05 Piscine. Geen Falckenbosch maar hoofdinspectrice van der Wel (Janine van Elzakker) in de studio. Zij geeft een wederwoord op de beledigingen van Falckenbosch van de afgelopen tijd. Zij heeft geen ballonkuiten maar hele mooie keurige benen. Hij is ook op staande voet ontslagen. De Gleufjes- Wat een Lul, want volgens Plafond heeft van der Wel aangetoond dat een vrouw ook wel degelijk een lul kan zijn.
22.50 Meer gelul. Anneke: “Slap gelul of stijf gelul luisteraars, wij gaan verder met Zijdelings.” P: “Anneke toch”. Helen Shapiro- Queen for tonight.
26.50 Gesprek met radiomaakster Annette van Trigt over radio en feminisme. Mathilde Santing- Little girl blue.
33.00 Bredduvang. Filmtip: ‘Als in een roes’ van Pim de la Parra. Platenkeus: Jaye P. Morgan- Get up, Get up.
38.45 Gesprek met zangeres Fay Lovski over haar verjaardag. Fay Lovski- Humble pie.
44.45 Kuttje zingt Videvadevoede. Kuttje, Jacqueline en Anneke kibbelen, waarna bezoek van Margreet Dolman, die Plafond wil interviewen. Er heeft zich zojuist het een en ander afgespeeld met een negenjarig jongetje die in haar tieten wou knijpen. P: “Bent u niet bang dat de jongeman in kwestie ook psychisch geschaad kan worden door zo’n interactie?” Dolman: “Ach ja, maar wat is schade, psychiaters moeten ook verdienen…ik ga ook wel eens over jeugdige kinderen heenvallen, juist om schade te berokkenen, zodat ze later veel te vertellen hebben.” Margreet Dolman- Hé kleine pot. Colofon. Anneke Rol- Een keurig meisje.

Citaten:
Plafond: “In het kader van Zijdelings heeft Jaap Knasterhuis gemeend een overgooier te moeten aantrekken, en daarbij een soort pumps met sleehak.”, “Anneke daarentegen is gekleed in een gebretelleerde broek, een soort Tiroolse broek heeft Anneke aan… lederhosen.”, “Ik heb mijn geslachtsapparaat tussen de benen gevouwen en als zodanig mocht ik dan toch deelnemen aan dit programma”

Beluister Ronflonflon van 10 september 1986:

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.