Aflevering 63: 18 december 1985

63

Datum:
262 april 1985

Gasten:
acteur Theu Boermans (telefoon) en luisteraar Rody van Aalst (telefoon)

Met ondermeer en onder andere:
Kamagurka- weg met Boudewijn. Cor Galis.
4.50 Nieuwe Platen: Dee C. Lee- Selina wow wow. Plafond wil weten van de luisteraar: “Wat is het verschil tussen luisteren en horen?”
7.00 John Fogerty- Sea-cruise. “Pseudo-expressionistisch gekrijs.”
10.00 Nieuwe rubriek en jingle: Waarom draaien ze dat nou nooit meer. Gesprek met Rody van Aalst over van Halen- Hot for Teacher.
18.20 Selected Uitspraken: “Door merg en been klinkt hoorngeschal”. Quiz: wie heeft dat gezegd?
19.15 Kuttje heeft zich gisteren een ongans gegeten. “Daar zit ik dan met de kerst, eenzaam, in m’n wollen broekpak.” P: “Ja Wilhelmina, maar neem dan een man, en een kind. Weet je hoe dat moet? Nou, om te beginnen doe je je broek van je broekpak uit.” Plafond vertelt dat er geen plaats is voor haar vandaag. Kuttje vertrekt om in het ’s Gravelandse kanaal te springen. 23.55 Kuttje- De Charmeur.
27.40 Verkeersinfo van Jan Pellebeek. O.a. file bij Deil, i.v.m takelwerkzaamheden. Plafond dacht dat er geen info meer zou komen. Dit voor lange tijd de laatste verkeersinfo in Ronflonflon.
29.10 Kloteplaat: Grace Jones- Slave to the rhythm.
31.10 De Krant van Gisteren/Theaterpraat. Gesprek met Theu Boermans over theatergroep Globe. The Inkspots- Up a lazy River en The Platters- Doesn’t it ring a bell.
40.30 Bredduvang. Filmtip: “Vandaag een tip aangaande het stoomstrijkijzer, aangezien wij immers. En, wel, eh. (…) Huishouden der huisvrouw ook een eigen filmpje in klein afgesloten leven en pleinvrees… Hoe den was over te slaan. Want. Eh, wel, wij nemen de was … Onmiddellijk den was op den strijkplank gelegen, legd en het superstoomstrijkijzer daarop en dan schoonstomen in één beurt zodat het vuil direct in een doekje wat men daaronder gelegen heeft intrekt … En dan, zodat nu. (…) Nu beginnen, anders waait het weer geheel weg uit het hoofd. Kan het niet dan zonder stemvork, want mijn stem niet genoeg, soms lied? En vlug en wel, hoe heet mijn lied ook weder, al. …Ik dacht van zingen moeten, waar val ik dan in dan.” Bobby Vee- Take good care of my baby.
50.20 Knasterhuis- Nu of nooit. P: “Die Jaap die weet toch wel van zingen, eh, min of meer.” 53.55 Colofon en Galis.

Beluister Ronflonflon van 18 december 1985:

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.