Aflevering 37: 19 juni 1985

37

Gasten
journalist Henk Hofland (aan de telefoon)

Met ondermeer en onder andere
- beginnen met de langzame Rimbim van Jacqueline van Benthem
- 11:04 binnenkomende telefoon van Jan Vos, die is gestrand in Deil. Aan de A2 tussen Den Bosch en Utrecht, in de Tielerwaard volgens Plafond. Hij is aangehouden door de verkeerspolitie omdat hij heeft spookgereden.
- 20:30 ‘Love Is In Your Eyes’ van Gerard Joling maakt op Plafond een gejatte indruk. En hij vindt z’n hoge tonen niet trefzeker. Geeft een voorbeeld.
- 27:20 Merel Vos denkt dat ‘pappa daar aankomt, daaro’ en warempel. Merel heeft ook een Rimbim geschreven. Jan is uit een Hilversums ziekenhuis ontsnapt. Hij gaat met zijn dochter (van Clothilde?) de Rimbim instuderen.
- 30:55 Nieuwe verkeersinfo jingle waarna filenieuws met Arend Langenberg
- 37:18 Tijdens een flashback naar eerder die dag bemoeit Wilhelmina zich ermee en ze weet niet of ze nog blijft wachten om haar gedicht voor te dragen: ‘Eerlijkheid in geschrifte’ uit de bundel ‘Vals licht’.
- 43:20 Oude Koeden: de affaire Greet Hofmans met Henk Hofland aan de telefoon. Plafond vergist zich steeds in de achternaam. ‘Hofman ehhh…Hofland’. Op 50:20 gooien ze samen de hoorn erop.
- Tegen 4 uur komt Knasterhuis al windend ‘nog ’s een keer aankakken’.

Opmerkingen van Jacques Plafond
- ‘Dat is nog te behoren’
- ‘Mijn humeur is weer behoorlijk bijgedraaid, luisteraars’
- Merel: ‘U lijkt ergens wel op Wim Schippers’ - Plafond: ‘Ergens? Waar?’

 Discografie
‘Boys of Summer’ (Don Henley), 08:38 ‘Roekoe’ (Kokodoto), ‘Thank You For Calling’ (Jo Stafford), ‘Long Distance Love’ (Trafassi), ‘Frankie’ (Sister Sledge), ‘The Calender Song/Januari, Februari, Maart’ (Original Dutch Rhythm & Steel Band), ‘Blackbird’ (The Beatles; speciaal voor Merel Vos), ‘19′ (Paul Hardcastle; de kloteplaat),

 Eigen liedproducties
‘De langzame Rimbim’ (Jacqueline van Benthem), De Rimbim van Merel Vos (Merel en Jan Vos)

 Beluister de uitzending van 19 juni 1985

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.