Met Bob den Uyl naar Berchtesgaden

Geplaatst op 10 mei 2013 door Nienke Feis onder Podcasts, Woord

uyl_berchtesgaden“Woord”, Radio 1, zaterdag 2-7 uur, besteedt op 11 mei aandacht aan schrijver Bob den Uyl, naamgever van de VPRO Bob den Uyl Prijs die op zondag 12 mei 2013 voor de tiende keer wordt  uitgereikt.
In deze aflevering van Woord o.a. een deel van ‘Berchtesgaden’, een reisverslag van Peter Flik en schrijver Bob den Uyl. In 1979 reisden zij voor “Het draadloze individu” naar het vroegere buitenverblijf van Adolf Hitler in het Duitse Beieren. Zij maakten daar o.a. interviews met de voormalig rijksminister van Bewapening en Munitie en ‘architect van het Derde Rijk’ Albert Speer en met Traudl Junge, voormalig secretaresse van Hitler.
Beluister hier de hele aflevering van “Het draadloze individu” van 29-01-1979:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

podcast

Laat een reactie achter