Sylvia Kristel 1952-2012

Geplaatst op 18 oktober 2012 door Nienke Feis onder Podcasts

kristelOp 17 oktober 2012 is actrice Sylvia Kristel overleden. Ze is 60 jaar geworden.

In het radioarchief  van de VPRO zijn geen interviews met Kristel te vinden.
Wel is bewaard een vermakelijke collage van fragmenten uit Henk van der Meyden’s TV-Privé met Sylvia Kristel. Deze collage was een illustratie in een uitzending van Embargo over de vertrossing (toen een nieuw woord) van het omroepbestel.
Beluister deze Embargo, uitgezonden op 17 oktober 1975, met o.a. de minister van CRM, H.W. van Doorn en met VARA-programmamaker Tom Pauka. Geïllustreerd met enkele uitgebreide collages met fragmenten uit populaire TV- en radioprogramma’s. Samenstelling Feike Salverda. De fragmentjes met Kristel zitten aan het einde van het programma.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Podcast

Wederom in Embargo wordt in 1977 een profiel uitgezonden van het weekblad Story, met vraaggesprekken met: hoofdredacteur Bob van Dijk, show-redacteur Pieter Bak, manager Wil Blok, media-socioloog Jo Bardoel, redactrice Ingrid Kortooms en met enkele lezeressen. Zangeres Rita Hoving (”we hebben elkaar nodig”) en directeur van het Simplisties Verbond Wim de Bie (”totale domheid”) vertellen hoe ‘hun verhaal’ in de Story terecht kwam. Geïllustreerd met fragmenten uit artikelen in Story over Paul van Vliet, Rita Hovink, Kees van Kooten, Eugenie van Agt en Sylvia Kristel.
Samenstelling Djoeke Veeninga en Olga Diepgrond.
Beluister deze Embargo van 22 juli 1977:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Podcast

Laat een reactie achter