Micha Wertheim counselor in French Woods

Geplaatst op 30 juli 2012 door Nienke Feis onder Podcasts, Zonder categorie, zomergast

french-woodsmicha-wertheim-credit-morad-bouchakour1Micha Wertheim vertelde in de uitzending van Zomergasten van 29 juli 2012 over zijn ervaringen in een Amerikaans zomerkamp. Vlak na zijn eindexamen vertrok Wertheim als counselor naar het zeer exclusieve Amerikaanse zomerkamp French Woods om er te werken als Goochelleraar. Er was één probleem; hij kende zelf maar tien trucjes.
Jaarlijks trekken meer dan 500 jonge Nederlanders naar Amerika om daar te werken als counselor in een zomerkamp. In ruil voor de tickets, wat zakgeld en natuurlijk de ervaring, ontfermen zij zich ruim twee maanden over een groep Amerikaanse kinderen.
Tien jaar later ging Wertheim terug naar French Woods, om te kijken hoe het staat met het puissant rijke, in voordrachtkunsten gespecialiseerde zomerkamp:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Podcast

3 Reacties op “Micha Wertheim counselor in French Woods”

 1. Ton zegt:

  Mooi verhaal, wat een story, met mooie bigband muziek veel koper

 2. Bauke Jan Douma zegt:

  Maar 10 truukjes!

  Je zou haast zeggen dat Mischa Wertheim desalniettemin ruimschoots aan enkele andere toelatingseisen moet hebben voldaan.

  Maar welke?

  bjd

 3. Hans van Brandwijk zegt:

  Micha Wertheim is met zijn flegma de ideale documentairemaker bij uitstek.

  Jammer dat hij zo weinig heeft gedaan.

Laat een reactie achter