De Beach Boys

Geplaatst op 16 februari 2012 door Nienke Feis onder Zonder categorie

beach-boys-sloop-john-b-you-re-so-good-to-me-1966De in de jaren ‘60 en ‘70 enorm populaire Beach Boys hebben op 12 februari 2012 opgetreden bij het 54ste Grammy-gala in Los Angeles. Het was het eerste optreden van de drie nog levende oprichters (Brian Wilson, Mike Love, Al Jardine)  in 20 jaar.
Veertig jaar geleden, in februari 1972, bezochten de Beach Boys de studio van de VPRO. Programmamaker Philippe Scheltema sprak met Beach Boys Carl Wilson, Mike Love en Al Jardine voor het programma VPRO-Vrijdag. Ook namen ze enkele jingles op.
Beluister dit interview en de jingles:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

1 Reactie op “De Beach Boys”

  1. Wim van herpen zegt:

    Wat prachtig dat uiteindelijk alles ergens op het net is terug te vinden. Bedankt

Laat een reactie achter