De reis om de wereld in 60 dagen, aflevering 8

Geplaatst op 7 augustus 2008 door Nienke Feis onder Podcasts, Wereldreis

The Los Angeles Times van 29 juli 1981, met Monique vande VenIn de uitzending van 22 juli 1981 vinden Ton en Jan Willem (Team 2)  elkaar weer terug in Tokio, van waar ze naar San Francisco vliegen. Ze raken beschonken, komen terecht op een feest van een rijke Amerikaan, maken een reis per luchtballon en Jan Willem rijdt paard. Op een lunch van Amerikaanse Free Enterprise zakenmannen verzamelen ze 240 dollar. Ze vliegen met vliegtuigje van Sanona, komen op de radio in Chicago, en vliegen gratis door naar New York. Ronald en Roel varen met het schip de Madras van Singapore naar Japan. Op zee zoeken ze vergeefs naar de vervlogen romantiek van het varen. Van Kobe treinen ze met de bullit naar Tokio, waar ze met veel moeite een ticket kopen naar Los Angeles, waardoor ze ƒ 1500  in het rood komen te staan.

Beluister de aflevering van 22 juli

Bandje 1: 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Bandje 2:  

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Djoeke’s agenda

Djoeke’s agendavervolg van Djoeke’s agendavervolg van Djoeke’s agendavervolg van Djoeke’s agenda

Het artikel in de Vrije Geluiden

Het artikel in de Vrije Geluiden

Play

Laat een reactie achter