Plots Plots 1minuut

# 4. Miraculeus

Uitzending: zondag 26 dec, 18:15 uur op radio 1

Verhalen van nuchtere mensen in worsteling met wonderen. Over dolende zielen, ongewilde goddelijke genezingen en een wetenschappelijke ontdekking in comateuze toestand. (foto: Meinke ten Have)

Beluister hier de complete uitzending:

Intro

Patty’s moeder ligt op sterven en doet een belofte aan haar dochter: ze zal haar een teken geven mocht er leven zijn na de dood. Een verhaal van Richtje Reinsma.

AKTE 1: De agenda van de Heer

Samen met haar oma bezoekt Esma een bijeenkomst van De Levensstroom, een kerk die genezingsdiensten houdt onder leiding van evangelist Jan Zijlstra. De dienst zal haar leven voorgoed veranderen, maar niet zoals ze dat had gewild. Een verhaal van Stef Visjager.

AKTE 2: Felix for president!

De Leidse hoogleraar Bart Roep is nog een jonge onderzoeker als hij zomaar op zijn achterhoofd valt. Hij raakt in coma en het is onduidelijk of hij het zal overleven. Dagen later wordt hij wakker met een onverwachte boodschap. Een verhaal van Jair Stein.

AKTE 3: Schaduwfamilie

Als kind brengt Fatma de zomers door bij haar oma in Marokko, in een huis vol dolende zielen waar niemand van onder de indruk lijkt te zijn. Eenmaal volwassen en in Nederland blijken de geesten uit het verleden niet te zijn verdwenen.

Miraculeuze 1Minuten

Verlicht

Door Jair Stein


Tomatenzaadje

Door Tjitske Mussche


Mama

Door Remy van den Brand


Bezemsteel

Door Heleen Wiemer

Tjitske Mussche - 20 december 2010