NU GRATIS!

Geplaatst op 4 april 2011 door Gerrit Kalsbeek

zomaar een luisteraar van Studio Idzerda

luisteraarsprofiel studio idzerda

Gratis naar het spoorparadijs van Riekje in Waterhuizen

riekje4

kMet Studio Idzerda voordelig naar Riekje in Waterhuizen: het Spoor-paradijs van het Noorden

Scheur uit uw krant of radiobode de aankondiging van Studio Idzerda van 13 november of elke willekeurige datum en bezoek gratis de fantastische collectie spoor-parafernalia in het Groningse Waterhuizen. Van vrijdag tot woensdag van 10.00 tot 17.00 uur is ze geopend. Donderdags altijd gesloten (ook al is het hemelvaartsdag!)

  • Vanaf Haren
    N860 (Dr. Ebelsweg) naar Waterhuizen. Weg ong. 3km. volgen tot over de spoorwegovergang. Dan voor de brug linksaf langs het Winschoterdiep en links het laantje op.
  • Vanaf Groningen / Hoogezand
    Via provinciale weg tot de rotonde in Waterhuizen. Daar de N860 op richting Haren. Direct over de brug rechtsaf langs het Winschoterdiep en links het laantje op.
  • riekje8
  • riekje5riekje2

riekje1

riekje4

.

.

Nu gratis wandelroute voor maantocht.

In samenwerking met sterrenwacht Regulus te Heukulum (Gelderland) kunnen wij liefhebbers een exclusieve wandelroute aanbieden die tijdens een kort bezoek aan onze sympathieke sateliet de Maan van onschatbare waarde kan zijn. Voorlopig zijn er twee (2) wandelingen beschikbaar: de Langrenus-route en de Petavius-route. (ga met uw muis over de afbeeldingen voor locatiedetails)

moon_g_131011_234635-langrenus

moon_g_131011_234752-petavius

wandeltochten Jupiter voorlopig uitgesteld

wandeltochten Jupiter voorlopig uitgesteld

.WT

Wandel-routes Mars erg in trek -UITVERKOCHT-

Wandel-routes Mars erg in trek -UITVERKOCHT-

D.

gratis koeien kijken!koeknuffel-1

Steeds meer koeien verdwijnen achter dichte staldeuren en slijten gedwongen hun leven op vloeren van beton, waarvan hun hoeven gaan rotten. En dat allemaal onder het motto van duurzaamheid en mest-beleid. Wordt nu donateur van Wakker Dier of Varkens in nood en ontvang GEHEEL GRATIS een locatie van weidekoeien in uw buurt!

Koeien zijn, mits juist benaderd, liefderijke en rustgevende lobbesen. Er zijn in heel Nederland adressen waar men tegen een kleine vergoeding mag knuffelen met een koe. Doe wel voorzichtig, want een volwassen rund weegt toch zeker zo’n 800 kilo’s.

koeknuf4

wees een koe meet de koeien...

wees een koe met de koeien...

.

.

.

.

.

Stuur ons uw briljante idee en maak kans op aantrekkelijke prijzen!!

Heb jij af en toe zo’n brainwave? Aarzelt niet en stuur ze naar Studio Idzerda = postbus 6 1200AA te Hilversum. En wie weet win jij zo’n exclusieve gadget of rondleiding!!

att406336

.

.

WONDERBAARLIJK CONTACT MET Ir. IDZERDA!!!250px-hans_henricus_schotanus_a_steringa_idzerda

Het is bijna niet te geloven maar Studio Idzerda heeft met behulp van “de radioman” Frans Schmidt-Gieskens contact weten te leggen met de grote uitvinder en radiopionier ir. Hanso Idzerda.

Zijn boodschap voor de luisteraars is: ER IS GEEN DOOD! Afijn, beluister de uitzending van zondag 2 oktober.

Wij danken Frans Schmidt-Gieskens voor zijn bemiddeling en mensen met interesse voor zijn methode en bevindingen, die surfe naar  http://radioman.nl

.

NU GRATIS CONSULT MET GENE ZIJDE!!frans_schmidt

in samenwerking met studio Paradio biedt Studio Idzerda u nu exclusief de mogelijkheid ook contact te zoeken met een dierbare aan gene zijde.

Mensen met serieuze intenties stellen wij thans in de gelegenheid 5 korte vragen te stellen aan een overleden persoon. Schrijf deze in een mail en stuur die vervolgens naar AUDACITY@HOTMAIL.NL . Uw vragen zullen door Frans Schmidt-Gieskens (Lid Studievereniging voor Psychical Research Parapsychologisch Instituut, Utrecht) middels zijn beproefde methode worden voorgelegd aan het geestenrijk. (Haast u niet, want tijd en ruimte blijken helemaal niet te bestaan (bron: Studio Idzerda 2 oktober 2011).

.

Op spokenjacht met de Ghost Hunter

www.theghosthunter.nl/

Exclusief voor Studio Idzerda ging Ghost Hunter Joost op pad om de duistere wereld van de geestverschijningen voor u digitaal vast te leggen.

Dit is de locatie waar Studio Idzerda en the Ghosthunter op spokenjacht gingen

Dit is de locatie waar Studio Idzerda en the Ghosthunter op spokenjacht gingen

Ver weg, afgelegen en op een geheime plek (teneinde brandstichting te voorkomen) bevindt zich deze voor spokenjagers unieke bouwval, waar menig verwarde ziel van overleden ongelukkigen ronddoolt in een stelsel van duistere gewelven met muren van wel anderhalve meter dik.

Verman u, oh bezoeker, en doe uw laatste schietgebed...

Verman u, oh bezoeker, en doe uw laatste schietgebed...

Eenmaal schuifelend door lange gangen, gedesoriënteerd, met kloppend hart en de zintuigen gespitst, ervaar je schimmen en vreemde geluiden. En dan…. Dan is er dat helder witte licht aan het einde van die tunnel!

Zeg Joost, bewoog daar iets?

Zeg Joost, bewoog daar iets?

.

.

Bezoek met Studio Idzerda gratis de st. Michelskerk te Sittard…

Knip of scheur uit uw programmablad of krant de aankondiging van Studio Idzerda van 18 september en hiermee kunt u elke zondag gratis deze bijzondere barok-kerk bezoeken. Loop daar waar ook leeuw Asor liep, bewonder het beeldhouwwerkje aan het begin van de kerk. En voel de vredige rust die st Rosa elk zondig mens kan schenken.

het moedige hoofd van de vriendelijke circusleeuw Asor

het moedige hoofd van de vriendelijke circusleeuw Asor

Dit is de kerk in Sittard waar Asor de leeuw binnenliep

Dit is de kerk in Sittard waar Asor de leeuw binnenliep

st Rosa, werkzaam tegen pest en cholera

st Rosa, werkzaam tegen pest en roofdieren

asor-in-kerk

tot het moment dat de keurtroepen van stichting Brein onze burelen binnenvallen om deze afbeelding desnoods kwaadschiks te verwijderen, stelt Studio Idzerda bijgaande prent van circusleeuw Asor beschikbaar voor privé doeleinden

.

.

10 sep gratis toegang tabaksmuseum

Lettus van der Grift woont in Zandvoort. Op nummer 33 in Amerongen. “En dan denken een hoop mensen  dat ik aan zee woon. Vanwege Zandvoort. Maar voort betekend gewoon doorwaadbare plaats“, lacht hij. Hoewel de 80 reeds gepasseerd heeft van der Grift de energie van een jonge hond. “Ik doe alles! Ik schilder, tuinier, ik timmer, klim op ladders; d’r ben ik laatst nog afgevallen: je moet natuurlijk wel voorzichtig zijn…”tabaksmusum1

Op de boerderij waar Lettus is opgegroeid werd gemolken, (als jonge jongen bezorgde hij met de hondenkar deze koeiendrank aan huis)  er was een varken, stond een veldje met bieten, aardappels en… er werd tabak verbouwd. Tot 1960 heeft ie dat gedaan. Tot de tabaksvijandige blauwe schimmel kwam en de gemeente zijn grond onteigende voor een nieuwbouwwijk (de zg. witte schimmel). Nu is hij vrijwilliger bij het Tabaksmuseum in Amerongen. Dat doet hij met veel plezier. Wel vindt hij het onbegrijpelijk dat de mooie koffer vol bijzondere sigaren, ooit geschonken door de lokale  dominee, niet meer tentoongesteld mag worden omdat de wethouder van Amerongen heeft beslist dat er niets over roken te zien mag zijn. Het is een tabaks-museum. “Ik snap er niks van. Ik was helemaal verliefd op die koffer. Prachtige bandjes zaten er om die sigaren. Nu staan ze op zolder achter slot en grendel. Maar ja… Het mag niet van de wethouder en wij zijn gehoorzame mensen”, verkondigt hij met een grijns.

Na het interview gaan we tuinbonen plukken, die als windhaag rondom de tabaksplanten staan. “Tuinbonen met aardappeltjes en weet je wat daar het best bij smaakt? Een lekkere gehaktbal!”

10 september wordt het veldje naast het Tabaksmuseum geoogst. Iedereen is welkom en het museum is dan gratis toegankelijk

de tabaksplant is niet lelijk

de tabaksplant is niet lelijk

tabaksmuseum3

tuinbonen genoeg!