20 mei: Studio Idzerda heeft examenstress - Er Op Of Er Onder!!

Geplaatst op 14 mei 2012 door Gerrit Kalsbeek onder Geen categorie

dare-to-be-greatLeuke radio hoor ik, en strak gemonteerd,  fijne flow #radio-1″. Dit twitterde Pierre Papa tijdens deze uitzending van Studio Idzerda zondag 20 mei die als thema had: zakken of slagen, d’r op of d’r onder en alles rond het verschijnsel examen. En Pierre Papa heeft er verstand van anders zou ie zoiets niet schrijven. En van luisteraar Anneke krijgen we een dikke 10 incluis griffel!  Kijk, als anderen dat beginnen te zeggen, hoeven we onze eigen waar niet meer aan te prijzen.

Oordeel zelf en luister

3 Reacties op “20 mei: Studio Idzerda heeft examenstress - Er Op Of Er Onder!!”

 1. Anneke de Leeuw zegt:

  Beste Idzerda,

  voor mij zijn jullie VET geslaagd!
  Een 10 en een griffel.
  En graag nog veel meer van deze.

  groetjes,
  Anneke

 2. Geweldig Idzerda!
  Het stukje over United by Music is heel leuk om te luisteren. Geweldige publiciteit voor ons. Bedankt!

 3. evert zegt:

  Beste mensen,
  Het is zeker de moeite waard om even te luisteren vanaf rond 29.00 minuten. Voor verschillende artiesten is het zeker al gebeurd, het optreden voor een groot publiek! 10 artiesten zijn net terug uit de USA en vrijdag 13 juni treden ze weer op in Dordrecht bij Big Rivers! gefeliciteerd!

Laat een reactie achter