binnenkort 3 maanden leven zonder Studio Idzerda

Geplaatst op 19 april 2012 door Gerrit Kalsbeek onder Geen categorie

8rviiOmdat een  flink aantal vooral verslavingsgevoelige mensen een te grote afhankelijkheid blijken te ontwikkelen voor de hallucinante programma’s van Studio Idzerda, is van hogerhand besloten deze slow-radio-show enkele maanden uit den ether te halen. Deze maatregel gaat per 1 juni in. In plaats hiervan krijgt de luisteraar sport-radio. Want sport is gezond voor lijf en leden. Mens sana in corporus sana, zoiets. Binnenkort meer details omtrent de nazorg voor mensen met acute en problematische ontwenningsverschijnselen.

3 Reacties op “binnenkort 3 maanden leven zonder Studio Idzerda”

  1. Fan zegt:

    Sporters vallen bij bosjes dood, zo gezond kan dat nooit zijn. Toen de bejaarde drankzuchtige rokende veelvraat Churchill werd gevraagd hoe hij toch zo veel in zijn leven bereikt had, antwoordde hij: ‘No sports.’

  2. Het is zo goed dat de VPRO eindelijk een eigen sportrubriek gaat krijgen ! Hulde !

  3. Gerrit Kalsbeek zegt:

    Churchill had groot gelijk, Fan. Janneke bedankt voor je lauweren. Alles goed met de gezondheid?

Laat een reactie achter