22 april: Studio Idzerda heeft een missie

Geplaatst op 18 april 2012 door Gerrit Kalsbeek onder Geen categorie

obotejames-gitaarStudio Idzerda was deze week kort van stof, daar Koning Voetbal aan onze zendtijd knabbelde.  Onze gasten waren Wijnand en Riet van Daalen, mensen met een missie in het verre Kenia. En over missie gesproken: we begonnen deze uitzending met tips en trics deur-tot-deur-evangelisatie van 2 ervaren ex-Jehova’s getuigen: Marc Poorter en Wanda Cherif uit Den Haag. Prachtige verhalen vanaf de andere kant van de drempel.  En dan was er nog de kwestie met de blauwe gitaar van Obote James uit Oeganda. Een zeer beluisterbaar half uur: onze missie is geslaagd!

3 Reacties op “22 april: Studio Idzerda heeft een missie”

  1. CoK zegt:

    Mooie inleiding. Och, was het maar zo …

  2. Jan van Andel zegt:

    Ik zou het fijn vinden als ik van de uitzending een podcast zou kunnen krijgen. Is dat mogelijk?

  3. Gerrit Kalsbeek zegt:

    Beste Jan, een podcast van Idzerda is zeer goed mogelijk. Zo krijg ik ‘m zelf altijd via het vermaledijde i-tunes.

Laat een reactie achter