10 juli: Handwerk (of toch beroepstrots?)

Geplaatst op 4 juli 2011 door Gerrit Kalsbeek onder Geen categorie

pieterLAATSTE*NIEUWS* Pieter vd Wielen neemt ontslag.

Uit onvrede met het beleid van het bestuur van Instituut IDZERDA en het aanhoudende commentaar van diens voorzitter dhr Dik Kok is presentator Pieter van der Wielen woedend opgestapt en heeft hij ontslag genomen tijdens de live uitzending van deze zondag. Zowel gast als de techniek en regie bleven verbouwereerd in de studio  achter nadat de voormalig presentator met een minder complimenteuze woordspeling op de voorzitter en een ferme slag met de deur het pand had verlaten.

Onder het personeel en de medewerkers is met verslagenheid op het nieuws gereageerd. “Pieter is gewoon slim, aardig en nieuwsgierig. Wat voor soort presentator heeft dat bestuur dan voor ogen!?” briest OR-lid Fred Nokken :”Alsof Dik Kok van het bestuur zich zo altijd in de puntjes op van alles voorbereid. Ja als het om zijn eigen stiekeme plannetjes gaat…” Ook elders is het nieuws hard aangekomen. “Hij krijgt van mij geen druppel meer,” meldt Instituuts-hostess Gabriella, alvoor zij de hoorn op de haak smijt.

Terwijl de uitzending zo goed begon. Droombanen. een melkrobot, dirigeerstokjes, vuilniszakken: alle ingrediënten voor oprecht radiogeluk waren aanwezig. Nou ja, luistert u zelf…

INSTITUUT IDZERDA - DOE DAT MAAR EENS NA!

5 Reacties op “10 juli: Handwerk (of toch beroepstrots?)”

 1. Joris Zondervan zegt:

  mijn vrouw heeft losse handjes. Kunnen jullie daar iets mee?

 2. C. Boevé zegt:

  Is een thermische lans ook handwerk dan? Of had Aage een klein fietsje waarmee hij de benodigde stroom leverde?
  Cornelis Boevé

 3. Thea Holland zegt:

  in veel goedkopere dildo’s zitten levensgevaarlijke chemische stoffen, zogenaamde weekmakers, die het kunstlid soepel en zacht houden. Ook op dit vlak wordt het tijd voor wat meer handwerk, dames en heren!!

 4. Pupke zegt:

  Ik mis Pieter!

 5. Gerrit Kalsbeek zegt:

  we missen Pieter allemaal!

Laat een reactie achter