Geen uitzending vanwege groot fraude-onderzoek

Geplaatst op 12 april 2011 door Remy van den Brand onder Geen categorie

10 april jl. zij3-discouragen onze uitzendingen (ook die op de korte golf!) helaas stilgelegd vanwege het vermoeden van een  vermogensdelict. Fiscale eenheden van het Hoge Commissariaat voor de Media hebben in kartonnen dozen en zelfs vuilniszakken de gehele administratie van Instituut Idzerda afgevoerd. Maar liefst vier bestelbusjes waren daarvoor nodig. Helaas werd vanwege noodzakelijk sporenonderzoek het personeel de toegang tot alle geluidsdragers in het pand ontzegd. Reden van al deze commotie is de vermissing van zo’n 25.000 Euro aan legaten en andere waardepapieren uit de kluis van onze bestuurskamer. Verantwoordelijk bestuursvoorzitter dhr Dik Kok is vooralsnog niet aangetroffen op zijn vaste woon- of verblijfplaats.  Hij wordt dringend verzocht zich te melden ten einde nadere informatie te kunnen verschaffen over de geconstateerde financiële discrepanties. Vermoed wordt dat hij in het buitenland verblijft. Het HCvdM verwacht geen obstakels voor de uitzending van 17 april as. “Tegen die tijd zijn onze juristen en accountants er wel uit hoe deze vork aan zijn steel zit,” aldus  HCvdM-woordvoerder Dirk Geelkijker. Als waarnemend bestuurs-voorzitter a.i.  zal optreden mw drs. Suzette Possink-de Bruïne .

5 Reacties op “Geen uitzending vanwege groot fraude-onderzoek”

 1. jolande krul zegt:

  wat een oplichters bij jullie daar!!

 2. Anne Martens zegt:

  ?????

 3. jolande krul zegt:

  nou, bestuurslid verdwenen met kwart miljoen euro!

 4. S. Possink-de Bruine zegt:

  iemand is onschuldig totdat voor de rechter het tegendeel bewezen is, Jolande! En 25.000 euro is nog geen kwart miljoen…

 5. Jolijn Zeemkijker zegt:

  ik hoop dat het instituut deze zondag 17 april gewoon weer open kan. kunt u niet functioneren zonder de medewerking van de frauduleuze Dik Kok?

Laat een reactie achter